вторник, 20 декември 2016 г.

Readers Hate.

Здравейте, приятели! Всички ние знаем онзи момент, когато сме потънали в някоя нова книга, която толкова дълго сме чакали да излезе на книжния пазар, че реалният свят просто губи своя смисъл. И всичко, което ни интересува, са единствено няколко стотин странички, които държим в ръцете си.
  Но винаги има нещо, което да провали този момент. Като например:

     ♥
    Досадните приятели, които знаят, че четете и въпреки това се опитват да започнат разговор с вас.

     Защоо? Защо винаги се случва?! До този момент не си се сетил, че дишаме един въздух, но когато се потопя в страниците се случва нещо подобно: "Славена, какво правиш?"
    Както виждаш скачам с парашут... И повечето теми, заради които ме прекъсват са мега безсмислените..
      Телефонът, който цял ден не е звънял или показвал поне някакъв признак, че и вие сте част от интернет обществото.. докато не започнете да четете.
       
       
       Как се случва този феномен? До сега не се сещаш, че се познаваме, а изведнъж разбираш че сме от една планета. Към този пример бих сложила звъненето на вратата, същата работа.

      Започва най-епичната и затрогваща част от книгата, моментът, в който целият сюжет се разплита, вие едва сдържате емоциите си... и в стаята влиза някой.
       
       
      Роднина, най-добър приятел, или пък съвсем непознат човек, няма значение кой си ... в този момент те мразя повече от всяко дишащо същество на тази планета!
        Излизаш с приятели, заговаряте са за книгата, която четеш и те казват нещо от сорта на.. "Ооо, да, гледах филма - накрая умира".
         
         
        Нямам думи за това... Просто се отдалечавам, не защото няма какво да направя. А единствено заради ортопеда, който няма да може да те сглоби!!! :D


        Дано ви е харесало постчето и сте се забавлявали.
        До скоро!
        

        Няма коментари:

        Публикуване на коментар